Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Munkatársaira támadt a csapatépítő tréningen

2018.05.30. 14:15 Módosítva: 2018-05-30 15:05:52

Garázdaság miatt emeltek vádat egy férfi ellen, aki Komáromban, egy szabadidőparkban tanúsított erőszakos, és kihívóan közösségellenes magatartást - írta közleményében a komáromi ügyészség.

Egy komáromi székhelyű cég 2017. augusztus 26-án tartott csapatépítő tréninget az alkalmazottjainak, ami elég rosszul sült el. 

A vádlott is a cég alkalmazottja volt, és már délután két óra körül úgy berúgott, hogy először az ételt osztó munkatársát ököllel a szájon ütötte, majd egy másik munkatársára is rátámadt, akivel a földre esett. A tomboló férfi ezt a munkatársát úgy fejbe rúgta, hogy állkapocszúzódása lett, és és el is ájult. 

Amíg a mentők az eszméletét vesztett férfit ápolták, a csapatromboló férfi egy harmadik munkatársára is rátámadt, de vele már nem bírt elbánni, mert sikerült a földre tepernie, és lefognia.

A garázdaság miatt korábban már többször elítélt vádlott ellen az ügyészség börtönt és a közügyektől való eltiltást indítványozott.