Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Durván nekiment a Magyar Időknek és egy Soros-ellenes csoportnak a Magyar Ügyvédi Kamara

2018.05.31. 19:30

Nagyon kemény válaszlevélben ítéli el a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke, Bánáti János a Magyar Idők azon névtelen cikkét, amelyben arról írnak, hogyan hálózza be Soros György (ki más?) a magyar igazságszolgáltatást.

A bejegyzést nem Bánáti János tette közzé, de kerestük telefon, és az Indexnek megerősítette, hogy valóban az ő szövege olvasható ebben a Facebook-bejegyzésben, de többet nem kívánt mondani.

A Magyar Idők cikkénél szerzőnek a Tűzfalcsoport van feltűntetve, akik tavaly már készítettek ugyanebben a témában egy cikksorozatot, csak akkor az "Így" helyett "Hogy" szóval kezdődött az írás címe, viszont lényegében ugyanúgy megpróbálják benne valahogy elhitetni az olvasóval, hogy Soros György igazából már a bíróságokra is betette a lábát a háttérben. A Tűzfalcsoport egyébként egy titokzatos Soros-ellen csoport, amelyről korábban ebben a cikkünkben is írtunk. Magukat egyébként tényfeltáró blogként, a nemzeti védőhálóként és a Corvin köz krónikásaiként definiálják.

A legtragikusabb történelmi korszakokra emlékeztető „listázás” a tudomány, oktatás képviselőit követően az ügyvédi kart is utolérte. 

- írja Bánáti, és itt valószínűleg a Schmidt Mária-féle Figyelő saját Soros-listájára gondolt, amely a legsötétebb zsidólistázások korát elevenítette fel a magyar sajtóban.