Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Schmuck Andor indul a választáson

2018.06.01. 11:57

Schmuck Andor úgy döntött, független jelöltként részt vesz július 8-án az időközi választáson a Belvárosban, a 04-es körzetben - jelentette be a Facebookján.

Schmuck ebben a választókörzetben él, ezért úgy gondolja, lenne ötlete, mit lehetne jobban tenni az itt elő 2298 emberért - írja. 

Az 1970-es születésű, baloldali közéleti személyiség (szocialista fenegyerek) a rendszerváltás utáni magyar politikai élet egyik jellemző figurája volt, politikai pályafutása 1991-ben kezdődött, de manapság inkább a Tisztelet Társasága körüli szervezései kapcsán kerül be a hírekbe, vagy például amikor belengeti, hogy gyereke lesz.  

Azt írja, nem is a politika motiválja a mostani indulását, "ezt a választást összekeverni az országgyűlési választásokkal olyan butaság, mint a Galamb utcai iskola szülői értekezletet megszavaztatni az Irán atomprogramról" - fogalmazott.

Úgy gondolja, most közös "házmestert" választ ez a 18 háztömb lakója, és az ő szeretne lenni.