Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tizenéveseket kapcsoltak le a rendőrök 92 tablettával

2018.06.01. 12:57

Kábítószergyanús anyagokat találtak a rendőrök egy 17 éves fiúnál, Békéscsabán. A gyanú szerint másoknak is adott a tablettákból, írja  a Police.hu.

Békéscsabán, a Wlassics sétányon igazoltattak a rendőrök két fiút és egy lányt csütörtök este. Az egyik fiú hátizsákjában, egy műanyag dobozban 92 darab tablettát találtak, ami a gyanú szerint kábítószer, írták a rendőrök. Emellett fehér por és szárított növény is volt nála.

A 17 éves középiskolásnál, aki elmondása szerint két ismerősének is adott a tablettákból, a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett. A másik, 18 éves fiúnál szintén pozitív lett a teszt eredménye.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság mindkettőjük ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított és a 17 éves fiút bűnügyi őrizetbe vette. A tablettákat, a port, illetve a növényt a rendőrség lefoglalta és hatóanyag-tartalmukat igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.