Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Halálos baleset történt a 86-os főúton

2018.06.03. 08:16

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. június 3-án 6 óra 50 perc körül a 86-os számú főúton Szilsárkány és Csorna között - írja a police.hu. Eddig tisztázatlan körülmények között egy autó letért az útról, majd felborult. A sofőr a gépkocsiból kizuhant és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az érintett útszakaszon - a helyszínelés és a műszaki mentés idején - rendőri irányítás mellett, félpályán haladhat a forgalom.

Eközben Debrecenben egy nő súlyos, míg egy másik könnyű sérüléseket szenvedett közlekedési balesetben. Egy 47 éves férfi a Mester utca kereszteződésében a piros lámpa ellenére nem állt meg, hanem behajtott a kereszteződésbe. A jármű összeütközött egy a Bethlen utca felől a Pesti utca irányába, a zöld jelzésére egyenesen haladó gépkocsival, amelynek 39 éves női sofőrje a baleset következtében könnyű sérüléseket szenvedett. Egy 30 éves nő pedig a zebrán nem adta meg az elsőbbséget egy gyalogosnak és elütötte. A 60 éves áldozat az elsődleges adatok szerint súlyos sérülést szenvedett.