Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Komlón már most elvitték az Év idióta tolvaja címet

2018.06.04. 15:42

Lopni indult vasárnap délután egy 38 éves magyarhertelendi férfi és 43 éves élettársa egy komlói áruházba, számol be az esetről a police.hu.

A páros akciójának első fele jól sikerült, maradéktalanul eltávolították ugyanis a kiszemelt ruhadarabokról az úgynevezett áruvédelmi eszközöket, és feltűnésmentesen belegyömöszkölték a hatástalanított árucikkeket az erre a célra előkészített táskába.

Nagyot néztek mind a ketten azonban, amikor kifelé bandukolva mégis bejelzett a biztonsági kapu. Amikor a botcsinálta duót a biztonsági őrök lekapcsolták, akkor derült ki, hogy a férfi a boltban zsebre vágta a termékekről eltávolított áruvédelmi eszközöket, valószínűleg azzal a célzattal, hogy jó lesz az még valamire.

Jó is lett, jól lebuktatta őket már a kijáratnál.

A Bűnjel - forrás: police.hu
A Bűnjel - forrás: police.hu

A rendőrök a férfit és a nőt előállították, majd kihallgatták gyanúsítottként. A bűncselekmény elkövetését mindkét tolvaj elismerte.