Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Budapesti Ügyvédi Kamara is tiltakozik a Magyar Idők miatt

2018.06.05. 19:21

Nemrég írtuk, hogy kemény hangvételű bejegyzésben tiltakozott a Magyar Idők és a Soros-ellenes Tűzfalcsoport közös cikke ellen Bánáti János és a Magyar Ügyvédi Kamara, akikhez most csatlakozott a Budapesti Ügyvédi Kamara (BÜK) is.

Az MTI-ben megjelent közleményükben azt írják, hogy határozatban ítélik el az "Így szövi be Soros hálója a magyar igazságszolgáltatást" című, Magyar Időkben megjelent névtelen írást, amelyben azzal gyanúsítják a magyar igazságszolgáltatást, hogy egy részét Soros György irányítja a háttérből, és a Figyelő cikkéhez hasonlóan listázzák azokat a jogászokat, akik szerintük Soros zsoldjában állnak, bármit is jelentsen ez.

A BÜK egyetért a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke, dr.Bánáti János határozott, visszautasító nyilatkozatával, valamint az Ügyvédakadémia alapítójának, dr.Hidasi Gábornak az elektronikus médiában megjelent érvelésével.

- írja a közleményben Réti László elnök. Réti Hidasi Gábor, az Ügyvédek Lapjában megjelent írására is utal, amelyben jelzi, hogy az ügyvédi társadalom nem fogja hagyni, hogy megbélyegezzék egyes tagjait.