Árpád
-2 °C
4 °C

Beismerték, hogy azért módosítják az alkotmányt, mert zavarták a politikusokat a tüntetések

2018.06.05. 13:25 Módosítva: 2018-06-05 14:06:40

Konkrét tüntetések miatt módosították az alaptörvényt, mert azok politikusokat zavartak – ismerte el a KDNP-s Aradszki András parlamenti felszólalásában. Azt mondta: „Ismerek olyan politikustársat, akinek a családja hónapokon keresztül képtelen volt normális életet élni, mert az ingatlana közelében rendszeresen tüntettek olyan ügyért, amihez a politikusnak nem volt köze.”

Na de nézzük is az egészen meglepő őszinteséget:

Aradszki nem mondta ki, hogy kire gondol: akár gondolhatott arra, amikor Kubatov Gábor háza előtt tüntettek a Fradi-ultrák, vagy például arra is, hogy a Nem Adom a Házamat csoport rendszeresen tart tiltakozásokat politikusok házánál. Hosszú videókat tettek közzé arról, hogy Kövér László családi háza előtt demonstrálnak, egyszer pedig Trócsányi László igazságügyminiszter feleségét is úgy kiborították, hogy a nő slaggal locsolta le őket a kertjük előtti járdán.

A mozgalom azt állítja a saját honlapján, hogy büntetőeljárás folyik ellenük Kövér László, Németh Szilárd és Bóna Zoltán házainál való tüntetések miatt, és távoltartást is rendeltek el ellenük.

Csatlakozzon az Index tematikus Facebook-oldalához, és moderált körülmények között beszélgethet róla.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?