Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kisiklott a villamos Debrecenben, tizenketten megsérültek

2018.06.06. 18:59 Módosítva: 2018-06-06 21:39:58

Villamossal ütközött össze egy busz Debrecenben, a Kossuth utca és a Piac utca találkozásánál. Az ütközés következtében a villamos kisiklott – közölte a katasztrófavédelem.

A villamos a Kossuth tér felől a vasútállomás irányába tartott, amikor összeütközött a busszal - írja az MTI.

Az Országos Mentőszolgálat szerint a balesetben 12-en sérültek meg, a Kenézy Kórház traumatológiai osztályára szállították őket. Teljes útzár mellett helyszíneltek. 

Telefonon beszéltünk a balesetet szenvedett busz egyik utasával.

Amikor a busz áthaladt a kereszteződésen, láttam, hogy sárga-pirosra vált a lámpa, és közben elindul keresztbe a villamos. A busz is folyamatosan gyorsított, a sofőr talán azt hitte, még elfér, és nekem úgy tűnt, hogy a villamos sem fékez. Úristen, ez belénk fog jönni! – villant át rajtam

– mondta a 25 éves Petra az Indexnek. Ő a busz közepe táján ült a baloldalon, a villamos egy sorral mögötte csapódott be. Először csak azt vette észre, hogy minden csupa vér, azt gondolta, talán ő vérzik, de azután látta, hogy a mellette ülő idős férfinek tört el az orra. Egy másik idősebb ember elájult a baleset után, egy nőt pedig csak hordágyon tudtak a mentők leszállítani a buszról. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.