Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szupergyorsan megtalálták a rendőrök Oszvald Marika ellopott fellépőruháit

2018.06.07. 10:34

A rendőrök elfogták D. Dezsőt, aki a gyanú szerint egy elektronikus blokkoló segítségével kinyitotta egy magyar operetténekes, színésznő autóját. A színésznőt a rendőrök nem nevezték meg, de feltehetően Oszvald Marikáról van szó, aki éppen szerdán állt a nyilvánosság elé azzal, hogy a kocsijából ellopták a holmijait.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szupergyorsan megtalálták a rendőrök Oszvald Marika ellopott fellépőruháit

D. Dezső egy panzióban őrizgette a fodros fellépőruhákat.

238 · Jun 07, 2018 10:34am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

A Budapesti Operettszínház sztárjától "több százezer forint eszmei értékű fellépőruhákat vittek el", írta a Blikk, amelynek Oszvald azt mondta, azért pakolta be előző este a bőröndbe a ruháit, cipőit, az ékszereit, majd hagyta a kocsiban, mert „az augusztusi Budavári Palotakoncertek próbája után indultunk volna Peller Karesszel Hévízre fellépni. Azt beszéltük meg, hogy a budapesti lakásom előtt találkozunk, ezért a kocsiban hagytam a bőröndöt arra a kis időre, amíg felugrottam a lakásba.” 

pp

A rendőrség csütörtökön pedig már arról írt, hogy a 39 éves szigethalmi D. Dezsőt a térfigyelő kamerák segítségével azonosították, majd a XIII. kerület egyik panziójában szerdán elfogták. A nyomozók megtalálták az operetténekes bőröndjét az ellopott értékekkel együtt. Lopással gyanúsítják.