Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Fának ütközött egy kamion a 81-esen, a sofőr meghalt

2018.06.08. 15:23
  • Letért az útról, fának ütközött és felborult egy kamion a 81-es főút 16-os kilométerénél, Fehérvárcsurgónál. A sofőrt a tűzoltók szabadították ki, de az életét már nem tudták megmenteni. Az utat lezárták, a forgalmat Bodajk felé terelik. (Katasztrófavédelem, rendőrség)
Fejér
Fotó: Police.hu
  • Aszfaltoznak M5-ös autópályán, a főváros felé vezető oldalon, a 35-ös km-nél Inárcs térségében. Torlódás van, 10-15 perccel hosszabb a menetidő. (Útinform)
  • A 4-es főúton a szolnoki elkerülő szakaszon felújítási munkákat végeznek. A 98-as és a 100-as km között aszfaltoznak, és a Tisza-híd dilatációs szerkezetét cserélik ki. Jelenleg a felmart útszakaszon sebességkorlátozás mellett félpályán lehet haladni. (Útinform)
  • A 22-es főúton, Ipolyszög és Balassagyarmat között javítják a burkolatot. Csak egy sáv járható, körülbelül 15 perc az áthaladás. (Útinform)