Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Súlyos vallomással készül a kiadatásra a Kósát átverő csengeri asszony

2018.06.08. 20:52 Módosítva: 2018-06-09 08:56:24

Kósa Lajos fideszes politikus is nagyon várhatja, hogy Svájcból Magyarországra visszatérjen Szabó Gáborné, akiről a választások előtt kiderült, hogy egy - vitatott - okiratban 1300 milliárd forintot bízott rá az előző kormány miniszterére. Kósa szerda reggel az ATV-ben azt mondta az ügyről, hogy az eset tanulsága, hogy az ellenzék mindenre képes, de hogy mire, azzal kapcsolatban azt mondta, majd a rendőrség kideríti.

78Qc9F1ivxzEFUAKs

Most viszont a Svájcban letartóztatott asszony ügyvédje, Helmeczy László a Független Hírügynökségnek nyilatkozva azt mondta, "papír van a birtokában arról, hogy Kósa Lajos külföldi érdekeltségű vagyoni értékű jogot kapott volna ajándékba. „Nem 100-200 milliósat” - idézi a Független Hírügynökség az ügyvédet.

A nő kint részletes vallomást is tett, és szerinte nem fog örömöt szerezni Kósának. Az ügyvéd a Hír Tv csütörtöki műsorában egyébként konkrétumot is mondott egy ötvenmillió forintos összeg kapcsán, amit a Kiskun Tender Kft.-től kapott kölcsön, és amely végül bizonyíthatatlan módot eltűnt valakinél, akit amúgy meg is neveztek.