Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ungár Péter bedühödött, fideszes propagandistákat fenyegetett meg

2018.06.08. 22:33 Módosítva: 2018-06-10 09:24:25

Az LMP leggazdagabb, és az új országgyűlés legfiatalabb politikusát alaposan felbosszantotta az Echo tévé egyik műsora, amely amúgy kifejezetten azzal a céllal jött létre, hogy felbosszantson embereket. A műsor szereplői, a Figyelő, a pestisrácok.hu munkatársai valamint Boros Bánk Levente, egykori kisgazda képviselőjelölt a megszüntetett jobboldali lapokon élcelődtek.

A fotón, amin Ungár kiborult, a fideszes propagandisták a 80 éves Magyar Nemzet és a héten megszűnt Heti Válasz egy-egy számát fogják a kezükbe, a műsorvezető egy papírlapot tart, amin a felkészül felirat olvasható, Boros pedig egy Hír Tv feliratú papírt tart maga előtt.

Ungár azt írta, hogy „egyszer a NER-nek is vége lesz és akkor mi sem leszünk veletek méltányosak. Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten."

Ungárt azért is bánthatja a fotó, mert szerette volna megvásárolni a Magyar Nemzetet, amikor a tulajdonos, Simicska Lajos a választás után azonnal bejelentette, hogy nem finanszírozza tovább az újságot, addig azonban a tárgyalások már nem jutottak el, hogy komoly ajánlatot tehessen a Magyar Nemzet megvételére. A Heti Válasz szintén Simicska lapja volt, ennek a héten szüntette meg a finanszírozását.

Ungárnak egyébként pénteken egy másik fideszes médiaszemélyiséggel is meggyűlt a baja. Lovas István, amúgy a Magyar Nemzet egykori brüsszeli tudósítója, trágár levelet írt neki, vagy az LMP sajtóosztályának, ez nem derült ki, de a levelet annak elképesztő tartalma miatt Ungár nyilvánosságra hozta a Facebookon. Ezután lovas megfenyegette. Alább Lovas István két levelét olvashatja:

Neokon seggnyaló férgek! Már a ti időtök is lejárt.  Menjetek holnaptól Torinóba: házhoz jött egy csomó neokon, akiket leszophattok. Merkel az Északi Áramlat 2-őt akarja. Macron Szentpétervárra ment putyinozni. Kurz pedig az új trend élére állt.

Ne feledjétek megkúrni John McCaint is, mielőtt az nekrofília lesz.

Undort keltő pofátokat még visszataszítóbbá teszik a viszályt, konfliktust imádó amerikai hadiipari érdekek előretolása a magyar érdekekkel szemben.

Drop dead!

Lovas István

Aztán jött az újabb levél:

Figyelj, te mocskos patkány,

Tudnál még egy hozzád hasonló férget említeni, aki egyrészt kiadta egy újságíró kérdését, amit egy sajtórészleghez intézett - ráadásul úgy, hogy ott a magán e-mailje?

Kitegyem a te magán e-mailedet?

Anyád mit szólna, ha az övét tennéd ki, mocskos pióca?

Kurvára vigyázz magadra!