Nárcisz
7 °C
15 °C
Index - In English In English Eng

Két gyerek is meghalt az autóban, amire fa dőlt a vihar miatt

2018.06.09. 16:46

Péntek este délnyugat felől nagy zivatarrendszer érte el Magyarországot. Az Időkép.hu percről percre tudósította, ahogy a zivatarlánc előre nyomult az országban. Jégeső, felhőszakadás és viharos szél kísérte a nagy kiterjedésű viharokat. 

Az éjszakai, hajnali heves esőzések és vihar nyomán az országban több közúti szakaszon is korlátozást kellett bevezetni vízátfolyás és fakidőlés miatt. A legtragikusabb baleset Dombóváron történt: a Kórház utcában egy negyvenméteres fa dőlt rá egy kocsira. Az autóban öt ember utazott, a tűzoltók feszítővágóval dolgoztak, de csak egy ember élte túl a balesetet.

A Bors legfrissebb cikkében azt írja, "egy kisvaszari család esett áldozatul péntek este Dombóváron a viharnak, amikor a szél kicsavart egy negyvenméteres fát, ami rádőlt az autójukra. A halottak között két gyerek van, egyikőjük csak fél éves volt."

A lap úgy tudja, a család a dombóvári kórházban volt a baleset előtt, és hazafelé tartottak, amikor rádőlt az autóra a fa. A család ötödik tagja, aki túlélte a balesetet, csak könnyebben sérült meg, őt a pécsi kórházba szállították.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport