Árpád
-2 °C
4 °C

Két gyerek is meghalt az autóban, amire fa dőlt a vihar miatt

2018.06.09. 16:46

Péntek este délnyugat felől nagy zivatarrendszer érte el Magyarországot. Az Időkép.hu percről percre tudósította, ahogy a zivatarlánc előre nyomult az országban. Jégeső, felhőszakadás és viharos szél kísérte a nagy kiterjedésű viharokat. 

Az éjszakai, hajnali heves esőzések és vihar nyomán az országban több közúti szakaszon is korlátozást kellett bevezetni vízátfolyás és fakidőlés miatt. A legtragikusabb baleset Dombóváron történt: a Kórház utcában egy negyvenméteres fa dőlt rá egy kocsira. Az autóban öt ember utazott, a tűzoltók feszítővágóval dolgoztak, de csak egy ember élte túl a balesetet.

A Bors legfrissebb cikkében azt írja, "egy kisvaszari család esett áldozatul péntek este Dombóváron a viharnak, amikor a szél kicsavart egy negyvenméteres fát, ami rádőlt az autójukra. A halottak között két gyerek van, egyikőjük csak fél éves volt."

A lap úgy tudja, a család a dombóvári kórházban volt a baleset előtt, és hazafelé tartottak, amikor rádőlt az autóra a fa. A család ötödik tagja, aki túlélte a balesetet, csak könnyebben sérült meg, őt a pécsi kórházba szállították.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?