Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

142 millió forintot lenyúlt, a takarmány meg sehol

2018.06.09. 13:52

A rendőrség elfogta a 49 éves, zalaegerszegi S. Gábort, aki a gyanú szerint egy gazdasági társaság képviseletében több száz tonna takarmányt adott el különböző cégeknek, majd 142 millió forinttal eltűnt.

A férfi 2016 októberében és 2017 januárjában egy takarmányt értékesítő társaság képviseletében több száz tonna olajos napraforgót, búzát és takarmánykukoricát adott el három cégnek. A vásárlók átutalták a vételárat a társaság számlájára, amiről S. Gábor felvette a pénzt, majd elérhetetlenné vált. A megrendelők az árut a társaságtól ezért átvenni már nem tudták.

S. Gábort egy XVIII. kerületi lakásban fogták el négy napja, majd kihallgatták üzletszerűen elkövetett csalás bűntett és más bűncselekmény miatt. A bíróság csütörtökön rendelte el házi őrizetét.