Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

„Ez a család nem tönkrement, hanem megszűnt”

2018.06.10. 17:09 Módosítva: 2018-06-10 17:28:13

Péntek este mi is írtunk arról, hogy a vihar miatt négyen meghaltak, szombaton pedig az is kiderült, hogy egy kisvaszari család volt a tragédia áldozata. A balesetet csak egy nő élte túl, aki így fián kívül egész családját elveszítette, most pedig felelősöket keres – írja a teol.hu.

Ez a család nem tönkrement, hanem megszűnt.

– mondta a nő, aki 43 éves férjét, 17 éves lányát, 19 éves menyét és öt hónapos unokáját vesztette el. A család a dombóvári kórházból tartott hazafelé, mikor megtörtént a baleset, de elmondása szerint csak a becsapódást érzékelte, nem látta mi történik.

Húsz éves fiáért is aggódik, aki apját, testvérét, párját és gyermekét vesztette el. Jelenleg sógornőjüknél laknak, képtelenek visszamenni otthonukba, a nő elképzelhetetlennek tartja, hogy valaha újra ott tudna élni.

Most a felelősöket szeretné megtalálni, hangsúlyozta, addig megy, míg meg nem találja azokat, akiknek a gondatlansága miatt ez megtörténhetett, ha kell, perelni is fog. Szerintük a dombóvári önkormányzatnak többen jelezték, hogy életveszélyesek a fák.

Az önkormányzat ugyanakkor azt nyilatkozta, a fa állami tulajdonú és kezelésű területen állt, így nincs felelősségük a bekövetkezett tragédiában, de ennek ellenére  úgy döntöttek, együttérzésből felajánlják segítségüket a családnak.