Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Két izmos férfi lassúzik a húspultok között, egyiküket keresi a rendőrség

2018.06.12. 17:26

Garázdaság miatt keres a Budaörsi Rendőrkapitányság egy férfit, írja a rendőrség honlapja. A nyomozás szerint június 11-én két férfi dulakodni kezdett egymással egy budaörsi áruházban, egyikük könnyebben megsérült, illetve az áruház berendezésében is kár keletkezett. Az esetről videó is készült.

 A felvételen valóban látni némi dulakodást, de valójában inkább úgy néz ki az egész, mintha két nagyon izmos férfi próbálna meg nagyon bénán lassúzni az áruház húspultjai között, mert nem tudják eldönteni, melyikük vezesse a táncban a másikat.

A budaörsi rendőrök kérik, hogy aki felismeri a képen látható férfit,  jelentkezzen személyesen a Budaörsi Rendőrkapitányságon (2040 Budaörs, Szabadság út 160. szám), vagy hívja a 06 23 505-400-as telefonszámot, továbbá a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.