Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nyolc megyére figyelmeztetést adtak ki felhőszakadás miatt

DMARC20180610020
2018.06.14. 07:32 Módosítva: 2018-06-14 08:26:45

Reggeltől estig az egész ország területén lényegében folyamatosan esni fog az eső. Ez derül ki az Időkép előrejelzéséből. 

"Nyugaton esőre, záporokra, míg keletebbre inkább zivatarokra van kilátás. A középső tájakon nagy mennyiségű csapadék hullhat le. Élénk, erős lesz az északi-északkeleti szél. Napközben 18 és 27 fok között alakul a maximum-hőmérséklet. Gyenge hidegfronti hatás" - írta a portál. 

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) csütörtök éjfélig nyolc megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki felhőszakadást miatt. Ezekben a keleti megyékben rövid idő alatt 25-30 mm csapadék hullhat - írta a szolgálat

Az OMSZ szerint néhol 30 mm-nél több, de 50 mm-nél kevesebb csapadék is eshet, valamint jégesőre és 40-65 km/h-s szélre is lehet számítani. 

Tegnap este is eléggé megtépázta az országot az időjárás, erről itt olvashat