Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Villanyoszlopnak hajtott egy busz a XXII. kerületben

2018.06.15. 08:25

Villanyoszlopnak ütközött egy menetrend szerint közlekedő busz péntek reggel negyed nyolc körül Budapest XXII. kerületében, a Kossuth Lajos utca és a Mihalik Sándor utca kereszteződésénél, közölte honlapján a Katasztrófavédelem.

A 114-es jelzésű buszon mintegy harmincan utaztak, amikor az ütközés következtében a villanyoszlop kettétört és rázuhant a buszra, közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság az MTI-vel.

A baleset helyszínén a fővárosi hivatásos kezdték meg a műszaki mentést, az oszlopot daruval emelték le a buszról. Az elsődleges információk szerint a balesetben senki nem sérült meg.

A helyszínelés idejére a Kossuth Lajos utcát teljes szélességében lezárták, a szakaszon közlekedő buszokat elterelték, 158-as busz pedig nem közlekedett.

Délelőtt tíz órára aztán befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés, az utat megnyitották, és helyreállt a forgalom, közölte a BKK.