Sok volt a baleset vasárnap délután, egy motoros meghalt

2018.06.17. 19:51

Több közúti baleset is történt az országban vasárnap délután, ezek között egy halálos kimenetelű is volt, írja a Police.hu. A rendőrség arra kér minden sofőrt, hogy fokozott figyelemmel vezessenek.

Ezeken a helyeken voltak vasárnap délután balesetek:

  • a 1119-es úton Tát és Bajna között: délután 5 óta körül két motorkerékpár ütközött egymásnak. A baleset során egy fő a helyszínen életét vesztette, további három ember megsérült. A rendőrök az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták, kerülni Tokod irányába lehet.
  • Budapest III. kerületében: 16 óra 36 perckor egy autó sodródott a HÉV sínjeire a Záhony utcáról a Szentendrei útra történő kanyarodása közben a főváros felé vezető oldalon. A balesetben nem sérült meg senki. A helyszínelést már befejezték.
  • Budapest XXII. kerületében a 6-os számú főúton a Kastélypark megállónál: 17 óra 5 perckor egy autó és egy busz ütközött össze, egy ember megsérült. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a 6-os számú főutat a Campona utca és a Kolozsvári utca között a rendőrök lezárták.
  • az M7-es autópálya 70-es kilométerszelvényében, Szabadbattyán térségében: a Budapest felé vezető oldalon, ahol két autó ütközött össze. A forgalom egy ideig csak a belső sávon haladt, de az M7-es autópálya Budapest irányába vezető oldala újra teljes szélességében járható.
  • a 82-es számú főútvonal 26. kilométerszelvényében: 18 óra 36 perckor egy motoros közlekedési balesetet szenvedett, megsérült. A félpályás útlezárás Nagyesztergár határában már véget ért.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport