Jenő
-3 °C
6 °C

Szökött rab ölhette meg 19 éves élettársát

2018.06.17. 12:00

Gyilkossági elfogásról adott ki hírt a police.hu, eszerint a rendőrség "emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást Z. Sándor 29 éves nagyecsedi lakos ellen, a férfi június 16-án, Nagyecsed külterületén megölte 19 éves élettársát." A rendőrök Z. Sándort június 17-én délelőtt Fábiánházán, egy lakatlan házban elfogták, zárul a hír. 

A rendőrség nem említi, de minden adat egybevág egy szombati fogolyszökésről szóló hírünkkel, aminek a police.hu-ról már lekerült az eredeti verziója. Azt írtuk, "a Mátészalkai Rendőrkapitányság fogolyszökés miatt folytat eljárást a 29 éves Z. Sándor ellen", és elrendelték a nagyecsedi férfi körözését.

Ezek szerint Z. Sándor megszökött, és megölte az élettársát. A Blikknek is ilyen információi vannak: azt írták, a férfi haldokló édesapjához kapott kimenőt a börtönből, de nem tért vissza időben, ehelyett meglátogatta élettársát, ahol valószínűleg hirtelen felindulásból követhette el a tettét.

Megkerestük a rendőrséget, hogy pontosan mi történt, az alábbi választ kaptuk: 

Z. Sándort elfogásáig fogolyszökés és emberölés elkövetésének gyanúja miatt is körözte a rendőrség. A büntetés-végrehajtási intézetből való távollétében a megalapozott gyanú szerint megölte 19 éves élettárását.  A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást vele szemben.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?