Ödön
1 °C
11 °C

Folytatódik a felújítás az M1-es autópálya mindkét oldalán

2018.06.18. 10:05

Ezek a dolgok történnek a héten az M1-es autópályán: 

  • Tatabánya és Bicske térségében a pálya mindkét oldalán aszfaltoznak, ami torlódást okozhat - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-t. Hétfőtől csütörtökig rakják az új burkolatot, Tatabányánál kedden és szerdán a Hegyeshalom felé autózók számíthatnak kisebb javításokra, csütörtökön a Pest felé vezető oldalon végeznek karbantartást.
  • A Győr felé vezető oldalon, az M0-s autóút csomópontjától két és fél kilométeres szakaszon zajlik felújítás, a munkálatok néhány héten belül véget érnek, majd a 28-as és 40-es kilométer között folytatódik a teljes körű rekonstrukció.
  • Kedden vegyszeres gyomirtást végeznek a 12-es és 66-os kilométer között, mozgó terelés mellett, szombaton a Budapest felé vezető oldalon, a 23-as és 38-as kilométer között burkolatjeleket festenek, és a külső sávot lezárják.
  • A Budapest felé vezető oldalon, a 124-es és 126-os kilométer között dilatációs javítási munkák zajlanak hétfőtől szerdáig. A 100-as és 115-ös kilométer között kedden és szerdán az elválasztó sáv növényzetét kaszálják, ezért a belső sávot lezárják.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?