Szabina
7 °C
19 °C
Index - In English In English Eng

Folytatódik a felújítás az M1-es autópálya mindkét oldalán

2018.06.18. 10:05

Ezek a dolgok történnek a héten az M1-es autópályán: 

  • Tatabánya és Bicske térségében a pálya mindkét oldalán aszfaltoznak, ami torlódást okozhat - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-t. Hétfőtől csütörtökig rakják az új burkolatot, Tatabányánál kedden és szerdán a Hegyeshalom felé autózók számíthatnak kisebb javításokra, csütörtökön a Pest felé vezető oldalon végeznek karbantartást.
  • A Győr felé vezető oldalon, az M0-s autóút csomópontjától két és fél kilométeres szakaszon zajlik felújítás, a munkálatok néhány héten belül véget érnek, majd a 28-as és 40-es kilométer között folytatódik a teljes körű rekonstrukció.
  • Kedden vegyszeres gyomirtást végeznek a 12-es és 66-os kilométer között, mozgó terelés mellett, szombaton a Budapest felé vezető oldalon, a 23-as és 38-as kilométer között burkolatjeleket festenek, és a külső sávot lezárják.
  • A Budapest felé vezető oldalon, a 124-es és 126-os kilométer között dilatációs javítási munkák zajlanak hétfőtől szerdáig. A 100-as és 115-ös kilométer között kedden és szerdán az elválasztó sáv növényzetét kaszálják, ezért a belső sávot lezárják.