Dömötör
10 °C
18 °C
Index - In English In English Eng
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Elővette a péniszét a villamoson egy nő mellett állva, a rendőrség keresi

2018.06.19. 00:05

Szemérmes leírást ad meg az esetről a Police.hu, de mivel felvétel is készült, a videóból – szerencsére csak halványan – látható, hogy miről van szó: a rendőrség azért keres egy fiatal, szemüveges férfit, mert a villamoson egy nő mögé lépett, majd elővette a péniszét.

Mint írják, a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága szeméremsértés vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

„A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2018. június 4-én 10 óra 30 perc körül Budapest II. kerületében közlekedő villamoson szeméremsértő módon viselkedett. Az ismeretlen elkövető 30 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, fekete hajú, szakállas, szemüveges férfi, aki a bűncselekmény elkövetéskor kék inget és sötét nadrágot viselt" – írják.

A rendőrkapitányság azt kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport