Előd
6 °C
16 °C
Index - In English In English Eng

Festékkel lövöldöznek a Ferihegyre vezető úton

2018.06.20. 09:31

Valaki festékpatronos puskával és gumilövedékkel lövöldöz az autósokra a Ferihegyre vezető gyorsforgalmi úton - írja a szerdai Blikk. A jelenségre a Vecsés Települési Polgárőr Egyesület is felfigyelt, és arra figyelmeztetett:

vecses polgaror 1.png
Fotó: Vecsési Települési Polgárőr Egyesület

Az elmúlt két hétben a gyorsforgalmi úton a Sárkány center előtti hídról »paintballal« és gumilövedékkel lövik az autókat. Ha bármilyen információval rendelkeznek, értesítsék a rendőrséget!

A Blikk egyik olvasója arról a furcsa esetről számol be, hogy nem csak a gyorsforgalmi úton, hanem a XVIII. kerületi Nefelejcs utcában kapta telibe valaki, mégpedig egy taxiból.

Először azt hittem, oldalról nekem jött a taxi és letört a visszapillantó, de láttam, hogy megvan a tükör, abban pedig azt, hogy valami vörös folyik le a kocsi oldaláról. A taxi közben padlógázzal leelőzött.

A rendőrség elismerte, hogy összesen öt ügyben folytat nyomozást, azonban egyelőre nem találja a támadót vagy támadókat. Elemezték a térfigyelő kamerák felvételeit, de azok „nem adtak értékelhető eredményt”. Megpróbáltak elindulni a Nefelejcs utcai - egyébként a szag alapján nitrofestéket használó - támadó vonalán is, de a taxitársaság nem tudta beazonosítani a hiányos rendszám alapján az autót.

Frissítés: Időközben egyik olvasónk felhívta a figyelmet arra, a vörös szín kizárja a paintball-patron lehetőségét, mivel ehhez a sporthoz sehol sem gyártanak piros színű festéklövedéket, pont azért, hogy ne lehessen összekeverni a vérrel.