Két távolsági busz versenyzett a 83-ason, videóra is vették

2018.06.21. 18:03

A Zoom.hu közzétett egy telefonos felvételt, amin az látszik, ahogy egy távolsági busz, rajta utasokkal, próbál megelőzni egy másik buszt, de az nem engedi el. Vagy azért nem sikerül az előzés, mert szemből jönnek, vagy azért, mert az elöl haladó busz behúzódik az út közepére. A végén a két sofőr vált is egy-két kellemes mondatot.

A másfél perces minőségi közlekedést két helyközi járatos busz mutatta be a 83-as úton, a Győr-Moson-Sopron megyei Tét közelében. Ráadásul a hátul hajtó busz sofőrje is telefonnal vette az egészet, miközben 80-nal hajtottak.

Másfél perc után a következő településen beéri a hátsó busz az elsőt, mellé áll, és a járművezető kinyitja az ajtót, hogy váltson néhány mondatot kollégájával.

Az elöl haladó busz sofőrje azt kiabálja, hogy ha ő 80-nal megy, akkor ne előzgesse őt senki. A másik buszsofőr pedig azt, nehogy már megmondja neki bárki, mennyivel megy, és hogy a felvételt a rendőröknek is el fogja küldeni.

Az autóbuszok az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központhoz Zrt.-hez tartoznak, írja a lap. Megkeresték a céget, de egyelőre még nem reagáltak.   • Tippek
  • Bankszámla