Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Vádat emeltek az Index munkatársát megverő biztonsági őr ellen

2018.06.21. 09:29

Vádat emeltek a biztonsági őr ellen, aki tavaly október 15-én megverte az Index munkatársát a budapesti Király utcai KFC-ben, közölte a Fővárosi Főügyészség.

A vádirat szerint Szabó Zoltán és az étterem két alkalmazottja között szóváltás alakult ki, mert a férfi a vásárlók könyvét kérte, és azt nem adták ki neki. Ekkor a vádlott

indokolatlanul megragadta a sértettet a kabátjánál, kirángatta őt az étterem elé, majd a bejáratnál egyszer ököllel megütötte őt az arcán. Szabó Zoltán az ütések hatására az ajtónak, majd a járdára esett.

Kollégánk zúzódásos sérüléseket szenvedett az arcán, de az ügyészség megítélése szerint a bántalmazás módja és ereje súlyosabb sérülések okozására is alkalmas volt.

A 29 éves férfi súlyos testi sértés kísérletéért felelhet.

A verés után a KFC kirúgta az őrt, és a biztonsági céggel is felbontották a szerződést. Két hónappal később a gyorsétteremlánc megállapodott Szabó Zoltánnal: elnézést kértek tőle, és két, általa választott egyesület támogatását ígérték meg.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vádat emeltek az Index munkatársát megverő biztonsági őr ellen

Súlyos testi sértés kísérletéért felelhet a 29 éves férfi.

482 · Jun 21, 2018 09:29am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?