Aliz
6 °C
14 °C

Csak addig akarta ellopni a kocsit, amíg eláll az eső

2018.06.23. 17:57

A napi bűnügyi burleszk szerint egy tiszacsegei lakos június 22-én este 6 után nem sokkal telefonon hívta a rendőrséget és elmondta, hogy amíg a háza előtt leparkolt gépkocsijából pakolt, egy másik férfi bepattant a járműbe, és elhajtott azzal. A bejelentő elmondta, hogy egy másik -szintén saját- gépkocsiba bepattant, és az elkötött kocsi keresésére indult, amikor azt látta, hogy azzal épp egy kerítésen repülnek keresztül. 

A rendőrök elfogták a 25 éves férfit, aki a minden jel szerint elvitte a pozdorjává tört Suzukit. A kerecsendi lakos kihallgatásán beismerő vallomást tett és elmondta, hogy nem akarta ellopni a Suzukit, csak addig akarta használni azt, amíg eláll az eső.

K. Balázzsal szemben a balmazújvárosi rendőrök jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?