Vendel
4 °C
15 °C
Index - In English In English Eng

Megszökött két rab Márianosztráról, de nem jutottak messzire

2018.06.25. 17:02

Munkavégzés közben megszökött két fogvatartott a Márianosztrai Fegyház és Börtön mellett működő gazdasági társaság területéről hétfőn, írta délután négykor az MTI a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának információi alapján. A fogvatartottak, akik a börtön reintegrációs foglalkoztatási programjában vettek részt a Pest megyei településen, a déli órákban a munkavégzés helyszínéről szöktek meg.

A büntetés-végrehajtási intézet és a rendőrség azonnal megkezdte a 29 és a 30 éves férfi felkutatását, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága pedig az esettel kapcsolatban belső vizsgálatot indított.

A 24.hu-nak most Orosz Zoltán, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának szóvivője elmondta: a két férfit a rendőrök már el is fogták a váci vasútállomáson.

Néhány óra leforgása alatt a váci vasútállomáson a rendőrség munkatársai fogták el azt a 29 éves és 30 éves fogvatartott férfiakat, akik a börtön reintegrációs, foglalkoztatási programjában vettek részt és 2018. június 25-én a déli órákban szöktek meg a Márianosztrai Fegyház és Börtön mellett működő gazdasági társaság területéről

- nyilatkozta a lapnak a szóvivő. A lap úgy tudja, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának parancsnoka dicséretben fogja részesíteni az elfogásban részt vevő rendőröket.