Albert, Lipót
2 °C
12 °C

80 éves nőt raboltak ki Debrecenben

2018.06.27. 12:03
Az idős nő az esés következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

Június 19-én 23 óra 30 perckor egy férfi jelentette a rendőrségen, hogy idős feleségét két férfi kirabolta Debrecenben, az Andaházi utcában. A rendőrök rövid nyomozás után beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. Gy-t és 19 éves testvérét, K. N-t, számol be az esetről a police.hu

A debreceni nyomozók a kokadi testvérpárt a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen június 26-án otthonukban elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették őket.

A nyomozás adatai szerint a 21 éves K. Gy. és testvére földre rántotta a 80 éves sértettet, majd kitépték a kezéből a táskáit és elmenekültek a helyszínről. Az idős nő az esés következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrök házkutatást tartottak a gyanúsítottak otthonában, ahol több olyan tárgyat is lefoglaltak, amelyek a sértett táskáiban voltak.

N4067911
Fotó: Police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a testvérekkel szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?