80 éves nőt raboltak ki Debrecenben

2018.06.27. 12:03
Az idős nő az esés következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

Június 19-én 23 óra 30 perckor egy férfi jelentette a rendőrségen, hogy idős feleségét két férfi kirabolta Debrecenben, az Andaházi utcában. A rendőrök rövid nyomozás után beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. Gy-t és 19 éves testvérét, K. N-t, számol be az esetről a police.hu

A debreceni nyomozók a kokadi testvérpárt a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen június 26-án otthonukban elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették őket.

A nyomozás adatai szerint a 21 éves K. Gy. és testvére földre rántotta a 80 éves sértettet, majd kitépték a kezéből a táskáit és elmenekültek a helyszínről. Az idős nő az esés következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrök házkutatást tartottak a gyanúsítottak otthonában, ahol több olyan tárgyat is lefoglaltak, amelyek a sértett táskáiban voltak.

N4067911
Fotó: Police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a testvérekkel szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.