Aliz
6 °C
14 °C

Mentőautó és busz ütközött Szolnokon, két halott, 22 sérült

2018.06.27. 19:07 Módosítva: 2018-06-27 22:37:18

Ketten életüket vesztették, huszonketten megsérültek egy balesetben, Szolnokon - írja a rendőrség. A baleset szerdán, 18 óra körül a Debreceni úton történt. Egy mentőautó és egy utasokat szállító autóbusz ütközött össze.

mentoauto
Fotó: Police.hu

A balesetben ketten a helyszínen az életüket vesztették. Az MTI-nek a mentők sajtószóvivője azt mondta, a balesetben a mentőautó vezetője és a szállított beteg vesztette életét, az esetkocsiban tartózkodó mentőápoló és mentőtiszt pedig súlyosan megsérült. Állapotukat a helyszínen stabilizálták, mentőhelikopter vitte kórházba őket, kettő is érkezett a helyszínre. 

A Honvédkórház intenzív osztályára szállított mentőápoló állapota stabil, életveszélyes, többszörös koponyatörést, bordatörést szenvedett és egyéb sérülései vannak, vizsgálják - nyilatkozta Muzsay Ildikó a kórház részéről.

A buszon húszan szenvedtek sérülést, de mindenkit kórházba visznek további kivizsgálásra. Egy ember kivételével mindannyiuk sérülése könnyebb. A sérültek között két gyerek is van, az ő állapotuk kielégítő, stabil.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Figyelem!

Figyelem, csak erősebb idegzetűeknek

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

A rendőrség a mentés idejére teljes szélességében lezárta az adott utat, a forgalmat a 4-es számú főút irányába terelték.

A tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a buszba beszorult embereket a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?