Aliz
6 °C
14 °C

Fogva tartotta, megverte és fenyegette barátnőjét, letartóztatták

2018.06.30. 10:36

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság személyi szabadság megsértése, súlyos testi sértés kísérlete, egyedi azonosító jellel visszaélés és kábítószer-birtoklás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást B. Attila 42 éves karancslapujtői lakos ellen, olvasható a Police.hu-n.

elfogás1
Fotó: Police.hu

A rendőrség eddig ismert adatai alapján a férfi 2018 májusától 2018. június 14-ig több alkalommal, ököllel a testén és az arcán megütötte a lakásán nő ismerősét, majd megfenyegette, hogy amennyiben elhagyja, őt és családját is bántalmazza.

A férfit a rendőrök 2018. június 28-án a délutáni órákban a karancslapujtői tartózkodási helyén elfogták, és házkutatást is tartottak nála, amelynek során több kábítószer fogyasztásához használatos tárgyat és 27,6 gramm súlyú, alumínium pakettbe csomagolt „kábítószergyanús anyagot” találtak meg és foglaltak le. A lefoglalt fehér színű port megvizsgálták kábítószer-gyorsteszttel: ez methadon típusú kábítószer jelenlétét mutatta ki.

De ez még nem minden: a férfi ház előtt parkoló gépjárművéről a rendőrök megállapították, hogy arról a férfi a forgalmi rendszámot eltávolította és arra egy másik – ugyanolyan típusú – személygépkocsira kiadott hatósági jelzést szerelt fel.

A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?