Hortenzia, Gergő
-1 °C
8 °C

Rendőrnek adta ki magát két férfi, és pénzt lopott Kőbányán

2018.07.02. 18:00

"Jó napot kívánok. Mi rendőrök vagyunk" 

Úgy látszik manapság ennyi elég ahhoz, hogy valaki elhiggye két rosszarcú emberről, hogy a rendőrségtől vannak, ugyanis a képen látható két férfinek sikerült rendőrnek kiadnia magát, hogy Kőbányán egy lakásból készpénzt vigyenek el.

A két férfi 2018. június 22-én 19 óra és 20 óra között jutott be az említett lakásba. Egyikük körülbelül 160-165 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor fekete baseballsapkát, fekete pólót, fekete farmernadrágot és fekete cipőt viselt. Társa körülbelül 180-190 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot, fekete pólót, fekete farmernadrágot és fekete cipőt viselt.

üres
Fotó: Police.hu

Hogy melyiknek néz ki úgy az arca, mint egy túró rudi csomagolása, arra nem tér ki a rendőrség felhívása, és mivel mindkét képre rajzoltak baseball sapkát -a leírásban csak az egyiken volt-, így a logika se segít sokat. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?