Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Ebéddel állta el egy vállalkozó a mentők útját

2018.07.04. 13:54 Módosítva: 2018-07-04 13:56:25

A mentők kapujába parkolt le egy ebédszállító vállalkozó, aki még az ételhordókat is kipakolta az útra, és ezzel teljesen elzárta a kivonuló mentők útját - közölte az Országos Mentőszolgálat a Facebookján.

Szerencsére a központi állomás két rohamkocsiját nem riasztották abban a pár percben, amíg az épület biztonsági őre meggyőzte a sofőrt, hogy találjon más helyet a pakolásra.

Az autós látta a figyelmeztető táblát, és az épületet is ismeri, de azt mondta nekik, öt perc alatt végez, annyi türelemmel igazán lehetnek még a mentősök is.

A szemben levő iskola tanulói is segítettek az akadály gyors elhárításában, azonnal megragadták a dobozokat, és elvitték az útról. Miután felszabadították az állomást, szinte azonnal egy gyermekgázoláshoz riasztották a mentősöket - zárult a beszámolójuk a felháborító esetről.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?