Olivér
5 °C
8 °C

Elfogták a zagyvarékasi gyilkosság gyanúsítottját

2018.07.04. 09:00

Elfogtak és gyanúsítottként kihallgattak a rendőrök kedd délután egy 29 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölt egy zagyvarékasi idős nőt.

- írta szerdán az MTI rendőrségi információk alapján. 

Ahogy arról mi is írtunk, hétfőn holtan találtak rá egy idős asszonyra zagyvarékasi otthonában. A Bors úgy tudja, hogy egy 16 éves ételkihordó lány pillantotta meg a földön fekvő 83 éves Magdi nénit, aki a helyiek elmondása szerint jókedélyű, egészséges asszony volt

a modern technikát is ismerte, számítógépezett és cseten beszélgetett a barátnői­vel, akik szintén az utcában egyedül élő idősebb asszonyok.

Az  orvosszakértői vélemény és a helyszíni szemle adatai alátámasztották, hogy az asszony bűncselekmény áldozata lett - nyakán ugyanis vágás éktelenkedett. Azonban az indíték nem világos, mivel a házból a gyilkos nem vitt el semmit.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?