Olivér
5 °C
8 °C

Öngyilkosságra készült a zárkában a sólyi gyerekgyilkos

2018.07.07. 10:22

Öngyilkosságot akart elkövetni a a sólyi gyerekgyilkosság elkövetésével gyanúsított F. Ferenc, de az egyszemélyes, bekamerázott magánzárkába az őrök még azelőtt berohantak, hogy a 16 éves fiú a felvágott lepedőből összecsomózott kötelet a nyakára tudta volna tenni – írja a Bors.

A Veszprémben raboskodó tinédzsert a büntetés-végrehajtás szabályai alapján Budapestre, az Igazságügyi Megfigyelő- és Elmegyógyító Intézetbe szállítják megfigyelésre, ugyanis a minden öngyilkosságot megkísérlő fogvatartott esetében így szoktak eljárni.

A meggyilkolt 8 éves sólyi lány anyja a Borsnak pénteken az öngyilkossági kísérlet hírét kommentálva azt mondta: "megszólalhatott a lelkiismerete, megváltás lenne számára a halál. Ezt azonban még nem érdemli meg. Azt kellene visszakapnia, amit ő okozott a lányomnak."

A gyilkosságról és körülményeiről  itt írtunk  részletesen. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?