Erzsébet
1 °C
4 °C

Magyar Idők: Nem töröltük Bayer Zsolt cikkeit

2018.07.09. 11:28

"Július 6-án éjszaka a Magyar Idők Online szerverein technikai okok miatt üzemzavar keletkezett. Ennek következtében a magyaridok.hu egy ideig elérhetetlenné vált, valamint a régebbi írások egy részének előző mentésből való visszaállítása vált szükségessé. Várhatóan a magyaridok.hu teljes használhatósága, így az archív cikkek elérhetősége még a mai napon megoldódik. A Magyar Idők Online szerkesztősége a minden alapot nélkülöző spekulációkat visszautasítja" - ezt a közleményt írta a lap azután, hogy kiderült: elérhetetlenné váltak Bayer Zsoltnak azon cikkei, amiket izraeli hátterű kémcég munkája nyomán rakhatott össze.

A lap szerint tehát technikai okok miatt lettek elérhetetlenné a cikkek. 

Arról az Index írt még áprilisban, hogy egy izraeli hátterű magán-hírszerző cég emberei készítették titokban azokat a hangfelvételeket, amelyek alapján Bayer cikkeket írt a Magyar Időknek. Az anyagot a Jerusalem Post is feldolgozta.

Az is tisztán látszik, hogy ki próbált politikai hasznot húzni az összeollózott hangfelvételekből. „Hangfelvételek igazolják, hogy nemzetközi hálózatba szerveződött erők akarják eltántorítani Magyarországot a bevándorlást ellenző politikától" – mondta például Kovács Zoltán kormányszóvivő.

A Politico nemrég megnevezte a céget, az izraeli Black Cube-ot, majd az újságíró egy twitter-bejegyzésben jelezte: Bayer cikkeit nem lehet elérni. Erre reagált most a Magyar Idők. A cikkek azóta elérhetővé váltak. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Magyar Idők: Nem töröltük Bayer Zsolt cikkeit

Elérhetetlenné váltak azok a cikkek, amelyekhez egy kémcég anyagait használhatta fel Bayer.

167 · Jul 09, 2018 11:28am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?