Megszólalt a tanú, aki együtt autózott VV Fanni feltételezett gyilkosával

2018.07.10. 05:44 Módosítva: 2018.07.10. 09:27

A rendőrség gyanúja szerint Novozánszki Fanni holtteste is annak az autójának csomagtartójában volt, amelyben a gyilkosság estéjén egy férfi együtt utazott B. Lászlóval, a feltételezett gyilkossal.

A Blikk azt írja, sikerült beszélniük ezzel a tanúval, aki teljesen vétlen került a történetbe. A Novoszánszki Fanni vagy VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László ugyanis egy telekocsis közösségi oldalon hirdette meg, hogy Budapestről Siófokra megy, és ez a férfi csatlakozott mellé útitársnak. 

A férfi a Blikknek azt mondta: a  XIII. kerületben, az egyik bevásárlóközpontnál szállt be az autóba. Csak egy hátizsák volt nála, az végig a lábánál volt az ülésnél. A sofőr nem ajánlotta neki, hogy tegyék be a csomagtartóba.

A tanúnak semmilyen különös dolog nem tűnt fel: "jót beszélgettünk végig az úton, mindenféle témát érintettünk".  A férfit később kihallgatták a rendőrök, de nem sok mindennel tudott segíteni nekik.

A ValóVilágból megismert Novozánszki Fanninak tavaly novemberben veszett nyoma. Kamerafelvételeken látható, hogy lakásából vitték el bódult állapotban. A gyilkossággal B. Lászlót gyanúsítják, de  Novozánszki Fanni holttestét azóta sem találták meg.  

Ne maradjon le semmiről!

Ne maradjon le a rendőrségi hírekről sem

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport