Olivér
4 °C
8 °C

Megszólalt a tanú, aki együtt autózott VV Fanni feltételezett gyilkosával

2018.07.10. 05:44 Módosítva: 2018-07-10 09:27:03

A rendőrség gyanúja szerint Novozánszki Fanni holtteste is annak az autójának csomagtartójában volt, amelyben a gyilkosság estéjén egy férfi együtt utazott B. Lászlóval, a feltételezett gyilkossal.

A Blikk azt írja, sikerült beszélniük ezzel a tanúval, aki teljesen vétlen került a történetbe. A Novoszánszki Fanni vagy VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László ugyanis egy telekocsis közösségi oldalon hirdette meg, hogy Budapestről Siófokra megy, és ez a férfi csatlakozott mellé útitársnak. 

Novoszánszki Fanni
Novoszánszki Fanni

A férfi a Blikknek azt mondta: a  XIII. kerületben, az egyik bevásárlóközpontnál szállt be az autóba. Csak egy hátizsák volt nála, az végig a lábánál volt az ülésnél. A sofőr nem ajánlotta neki, hogy tegyék be a csomagtartóba.

A tanúnak semmilyen különös dolog nem tűnt fel: "jót beszélgettünk végig az úton, mindenféle témát érintettünk".  A férfit később kihallgatták a rendőrök, de nem sok mindennel tudott segíteni nekik.

A ValóVilágból megismert Novozánszki Fanninak tavaly novemberben veszett nyoma. Kamerafelvételeken látható, hogy lakásából vitték el bódult állapotban. A gyilkossággal B. Lászlót gyanúsítják, de  Novozánszki Fanni holttestét azóta sem találták meg.  

Ne maradjon le semmiről!

Ne maradjon le a rendőrségi hírekről sem

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?