Erzsébet
1 °C
4 °C

Itt a nyár, rendelje meg neten a kéményseprőt!

2018.07.10. 12:35 Módosítva: 2018-07-10 12:45:43

A katasztrófavédelem azt ajánlja, hogy még jóval a fűtési szezon kezdete előtt ellenőriztesse mindenki a kéményét. Célszerű a díjmentes ellenőrzést még a nyáron elvégeztetni.

A kéményellenőrzést online is lehet intézni. A kemenysepres.hu honlapon előre meg lehet adni két-három, kéményellenőrzésre megfelelő napot. A kéményseprők ezután telefonos időpont-egyeztetés után elvégzik a munkát. 

A katasztrófavédelem 17 megyében  2592 településen látja el akéményseprőipari tevékenységet.  Ahol rendellenes működést tapasztalnak, ott a saját érdekében mindenki intézkedhet a javításról.

A szakember a kéményvizsgálatról tanúsítványt állít ki, amelyen szerepel az utolsó műszaki vizsgálat éve és az elvégzett műszeres mérések eredménye. A kéményseprők készpénzt nem kezelhetnek, nem fogadhatnak el, mondta az MTI-nek Hajdu Márton  az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?