18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Zorro-maszkos szatír riogat Pécs belvárosában

2018.07.11. 17:32

A pécsi Barbakán környékén volt egy baráti társaság, amikor megjelent egy férfi maszkban, nadrág nélkül, majd angolul beszélt valamit a nemi szervéről, kielégítette magát, aztán eltűnt a helyszínről - írja a Pecsma.hu. 

Egy olvasónk szintén látta a férfit, még július 5-én, este fél11 körül. Elmondása szerint egy 25 év körüli, 180 centi magas, vékony, szálkás testalkatú, félénken viselkedő, külföldi férfiről van szó. Fején fekete kötött sapkát, valamint egy Zorro maszkká alakított, sálszerű kiegészítőt viselt. A férfin ezen kívül egy világoskék póló volt. Olvasónk és barátnője egy lépcsőn beszélgetett az Attila utca 17-nél található játszótérnél, amikor a férfi az Alkotmány utca felől odalépett hozzájuk, és nemiszervéről beszélt angolul. Amikor elküldték, később ismét próbálkozott, majd úgy látták, hogy a férfi elsétált. Amikor nem sokkal később elindultak, akkor vették észre, hogy másfél méterre tőlük, a sötétben önkielégítést végez a férfi. 

A pécsi rendőrök szerint több bejelentés is érkezett hozzájuk. A férfi elsősorban a belvárosban, és az egyetemi városrész körül mutogatja magát. A terjedő Facebook posztban a Tüzér utca, és Megyeri tér szerepel konkrét helyszínként. A Pécsi Rendőrkapitányság szeméremsértés elkövetése miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az elkövető felkutatása folyamatban van.

A rendőrség kéri, aki látja a férfit, késlekedés nélkül tegyen bejelentést a 107, illetve 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport