Erzsébet
1 °C
4 °C

Újra indulnak vonatok a Déli pályaudvarról

2018.07.11. 08:04 Módosítva: 2018-07-11 09:05:50

A Déli pályaudvaron több vágányon újra közlekedhetnek a vonatok, ezért a nagykanizsai, keszthelyi, tapolcai, zalaegerszegi és szombathelyi távolsági vonatok ismét onnan indulnak és oda is érkeznek - közölte a Mávinform szerda reggel az MTI-vel.

Ugyanakkor

a pusztaszabolcsi, dunaújvárosi és a székesfehérvári elővárosi vonatok a Déli pályaudvar helyett a helyreállítás befejezéséig Kelenföldre állomásra érkeznek és onnan indulnak, néhány járat esetében 10-20 perccel hosszabb lehet a menetidő.

A Déli pályaudvaron kedden tolatás közben kisiklott egy motorvonat és megdöntötte a felsővezeték-tartó oszlopot, ezért szünetelt a vonatközlekedés.

A MÁV állításait cáfolandó idézzük kollégánkat, Orsit ma reggeli kalandjairól:

Még mindig nem mennek vonatok a Déliből a baleset miatt. Este vettem jegyet online Tatára, 0 értesítés jött, de Elvira főoldalon, sehol, semmi nem volt erről. Tíz perccel indulás előtt értem ki a Délibe, ahol simán bemondták, hogy bocs, rendes időben indul a vonat, csak Kelenföldről. Röhögve ajánlották a màvos arcok a 139-es buszt (Sasadiról keresztbe kell kolbászolni mindenen a pályaudvarhoz, ez önmagában 10 perc buszozás nélkül), hogy az a leggyorsabb... Kelenföldön a full káoszban meglett a vonat, legalább nem ment el. 35 perc késéssel indult el.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?