Jenő
-3 °C
6 °C

300 kilométert akart menni egy lopott biciklivel

2018.07.12. 18:35

Közel 300 kilométert akart megtenni egy román férfi egy Elekről ellopott biciklivel, de Békés megyét sem tudta elhagyni, mert a rendőrök Kardosnál elfogták - adta hírül apolice.hu.

A 36 éves P. I. április 19-én reggel átugrott egy eleki ház kerítésén, és az udvarról ellopott egy férfivázas biciklit, amivel elindult Budapestre. A kerékpár tulajdonosa nem sokkal később észrevette a lopást és bejelentést tett a rendőrségen.

A rendőrök azonnal rögzítették a bicikli vázszámát, valamint egyéb ismertető jeleit a körözési rendszerben és elkezdtek információkat gyűjteni a lopásról. A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei eközben egy Szarvason elfogott férfit vittek Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe. Szolgálati autójukkal már visszafelé tartottak Szarvasra, amikor Kardosnál felfigyeltek az út közepén bicikliző férfira. Megállították és igazoltatták, majd ellenőrizték a kerékpárt is, amelynek az adatait a körözési rendszerben megtalálták.

A bicikli tulajdonosa még aznap délután visszakapta a biciklijét.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?