Jenő
-3 °C
6 °C

Drogot talált a lakásán, úgy döntött, eladja

2018.07.12. 10:39 Módosítva: 2018-07-12 10:42:06

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy házaspár ellen, és annak mindkét tagjára végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását indítványozta. A férfi ellen a vád jelentős mennyiségű drog birtoklása, a nőt pedig drogkereskedelemmel vádolják. Ahogy eljutottak idáig, az semmiképp sem nevezhető mindennapinak.

A nő és a férfi kapcsolata megromlott, a férj elköltözött a VIII. kerületi lakásukból. A feleség ezután több adag kábítószert és új pszichoaktív anyagot talált a lakásukban. Korábban nem volt tudomása arról, hogy a férje ilyesmiket szerzett be, de ha már ott volt, a nő úgy döntött, eladja a drogokat, a bevételt pedig saját szükségleteire fordítja. 

Ennek megfelelően a vádlott a kábítószer és új pszichoaktív anyag egy részét kisebb, 0,2 grammos fogyasztói adagokra porciózta, majd azt „kristály”, illetve „biofű” néven értékesítette.

A vádlott nő elfogása napján, 2015. szeptember 14-én is kereskedett a fenti anyagokkal, a VIII. kerületi lakóház földszintjén két személynek, összesen 10 adagot értékesített.

A nőt a nyomozók ezután elfogták, és a lakásban házkutatást tartottak, amelynek során megtalálták a férfi által korábban megszerzett, majd ezután a feleség által továbbértékesítésre előkészített, még fennmaradó illegális szereket.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?