Szilvia
5 °C
16 °C

Háromgyerekes anyát szúrt le egy exrendőr Inárcson

2018.07.12. 07:55

Adósságok miatt szúrtak le tegnap egy hivatali ügyintézőt Inárcson. A Bors szerint a 61 éves férfit hiteltartozásai miatt ki akarták lakoltatni és a gyerekeit is elveszítette volna. A lap úgy tudja, hogy Cs. Attila biztonsági őrként dolgozott, családi házukat nemrég építették a Pest megyei településen. A Blikk szerint az elkövető korábban rendőr volt. 

Egy településen élő szerint Cs. Attila nehezen viselte, ha nem úgy sikerültek a dolgok, ahogy eltervezte. Állítólag a családsegítőben dolgozó áldozat V. Andrea is többször próbált segíteni neki. A Bors szerint a leszúrt hivatali dolgozó három gyermek édesanyja volt. 

"Édesanyám félt, mert bántották verbálisan. És így is bement dolgozni, szeretettel és türelemmel, rendíthetetlen hittel, hogy egy jobb dolgot vihet ma végbe" - írta róla legnagyobb lánya a Facebookon.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?