Jónás, Renátó
5 °C
18 °C
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Nyomoz a rendőrség a hajléktalant verő tinik után

2018.07.12. 17:13

Több mint 370 ezren nézték meg a Facebookon azt a videót, amelyet a maga az elkövető társaság készített egy hajléktalan megtámadásáról.

A fiatalok és egy idősebb férfi egy váróban pécézték ki maguknak felvétel alapján bódultnak tűnő áldozatot, akit felállítottak, hogy egy erősebb ütéssel a földre küldjék. A közösségi oldalon a felvétel mindeddig elérhető. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságra kedden feljelentés érkezett a videó alapján, ennek nyomán megindult a nyomozás is – közölte a rendőrség, de további részleteket az ügy feltárása érdekében nem árultak el.

A fiatalok láthatóan nem rejtegették személyazonosságukat, arcuk is látható, egyikük neve is hallható a felkavaró felvételen.

Nem csak a rendőrök keresik

A látottakon felháborodott hozzászólók az elkövetők mielőbbi felkutatását követelik, többen arról írnak, maguk keresik meg és vesznek elégtételt az elkövetőkön. Többen arról írnak, tudják, kik a videón látható fiatalok.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?