Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Zelma, Rajmund
-7 °C
1 °C
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Nyomoz a rendőrség a hajléktalant verő tinik után

2018.07.12. 17:13

Több mint 370 ezren nézték meg a Facebookon azt a videót, amelyet a maga az elkövető társaság készített egy hajléktalan megtámadásáról.

A fiatalok és egy idősebb férfi egy váróban pécézték ki maguknak felvétel alapján bódultnak tűnő áldozatot, akit felállítottak, hogy egy erősebb ütéssel a földre küldjék. A közösségi oldalon a felvétel mindeddig elérhető. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságra kedden feljelentés érkezett a videó alapján, ennek nyomán megindult a nyomozás is – közölte a rendőrség, de további részleteket az ügy feltárása érdekében nem árultak el.

A fiatalok láthatóan nem rejtegették személyazonosságukat, arcuk is látható, egyikük neve is hallható a felkavaró felvételen.

Nem csak a rendőrök keresik

A látottakon felháborodott hozzászólók az elkövetők mielőbbi felkutatását követelik, többen arról írnak, maguk keresik meg és vesznek elégtételt az elkövetőkön. Többen arról írnak, tudják, kik a videón látható fiatalok.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport