Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Iszonyat hülyét csinált magából a győri férfi délutáni forgalomban

2018.07.15. 09:55

Elborult az agya egy férfinak Győrben egy közlekedési lámpánál. A rendőrség közleménye szerint szombaton, délután fél négy előtt nem sokkal, az 1-es számú és a 85-ös számú főutak kereszteződésénél egy férfi megrongált egy gépkocsit.

rongálás lead
Fotó: Police.hu

A bejelentő, akinek a kocsiját megütögette a heveskedő férfi, azt mondta a rendőröknek, hogy egy korábbi közlekedési szituáció miatt a másik autós a piros lámpához érve kiszállt a kocsijából, és odament az övéhez, megpróbálta kinyitni, de nem sikerült, ezért a "férfi ököllel megkísérelte betörni a vezető oldali ajtó szélvédőjét, aztán leütötte a visszapillantó tükröt és az ajtó lemezét is megütötte, ami behorpadt".

A rendőrség a megadott adatok alapján a "42 éves győri férfit a helyszínen elfogták, a Győri Rendőrkapitányságra előállították, majd vele szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak".