Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lezárták az M3-ast Nyíregyháza felé, nagy a dugó

2018.07.15. 12:49 Módosítva: 2018-07-15 15:22:43

Update: A rendőrök a helyszínelést befejezték és a műszaki mentés is véget ért, ezért 14 óra 45 perckor feloldották a teljes útlezárást. Az autópálya ismét teljes szélességében járható.

Nagyút közelében baleset történt, 11 autó ütközött a 90-es és a 92-es kilométer között. Ezért a rendőrök az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A 90-es kilométerben nyolc jármű ütközött össze, itt öten megsérültek, majd a 91-es kilométerben további három jármű ütközött. Ebben a balesetben a jelenlegi információk alapján egy fő sérült meg, írja a rendőrség.

A 92-es kilométerszelvényben történt anyagi káros baleset helyszínelése befejeződött. A rendőrök az autópályáról a nagyfügedi lehajtónál terelik le a forgalmat a 3-as főútra, ahonnan a járművezetők Kálnál hajthatnak vissza.

Az útvonaltervező szerint legalább fél órás ücsörgésre kell számítani az autópályán.