Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tűzifával ütötte le apósát karácsonykor

2018.07.16. 09:08

Vádat emeltek egy 30 éves férfi ellen, aki tavaly karácsonykor életveszélyes koponyasérüléseket okozott az apósának Hevesen. 

A férfi élettársának családjánál vendégeskedett három gyermekükkel együtt, az este során pedig a rokonság férfi tagjaival együtt berúgott. A férfi egy rövid időre kiment a házból, vendéglátói pedig azt hitték, hogy drogozni volt. A félreértésből veszekedés, majd az élettársával való dulakodás lett, ezért az após a lánya védelmében a férfit kiküldte a házból.

A férfi ugyan kiment, de közben hangosan kiabált, ezért az apósa utána ment, hogy lecsillapítsa. A férfi erre felkapott egy tűzifát és azzal olyan erősen fejen vágta az apósát, hogy az idős férfi eszméletét vesztve összeesett. A rokonság erre kiszaladt és az elkövetőt ütlegelni kezdték. 

Az após koponyatörést és agyzúzódást, a férfi zúzódásos sérüléseket szenvedett.

A fiatal férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt emeltek vádat és indítványozták, hogy végrehajtandó börtönbüntetést kapjon.