Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Unatkozott, ezért eljárt lopni

2018.07.16. 14:39

R. Attila 46 éves konyári lakos több alkalommal utazott Debrecenből Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe, ahol közintézményekbe tört be. A férfi a betörésekből készpénzt, fényképezőgépet, számítógépeket és egyéb értéktárgyakat zsákmányolt. A rendőrök július 12-én fogták el, írja a police.hu

A férfi gyanúsítotti kihallgatása alatt beismerő vallomást és elmondta, hogy nem szeretett otthon ülni, ezért inkább utazgatott és ahol éppen leszállították a vonatról, – mert menetjegyet sohasem váltott - ott keresett egy óvodát vagy egy iskolát, ahová este betört. 

A gyanúsított azt is elmondta a rendőröknek, hogy a hét közintézményből eltulajdonított értéktárgyakat a debreceni piacon eladta és az azokért kapott pénzt elköltötte. A rendőrség a gyanúsítottat őrizetbe vette.