Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kérés nélkül beállt Dömsödi mögé a Párbeszéd és a Momentum

2018.07.17. 15:48 Módosítva: 2018-07-17 15:53:53

Augusztus 12-én polgármestert választ Pásztó, miután a fideszes képviselőstestület feloszlatta magát. A függetlenként induló Dömsödi Gábor nem kereste az ellenzéki pártok segítségét, a Párbeszéd és a Momentum azonban beállt mögé. Az MSZP még nem döntötte el, kit támogasson, a Jobbik viszont nem támogatja Dömsödit, írja az Azonnali.

A településen polgármestert és önkormányzati képviselőket is választani fognak, miután Dömsödi és a testület viszonya végképp megromlott - erről szóló helyszíni riportunkat itt olvashatja

A polgármesteri posztért hárman indulnak:  a jelenlegi városvezető Dömsödi Gábor, aki 2014-hez hasonlóan ezúttal is függetlenként indul, a fideszes Farkas Attila, aki februárig Dömsödi alpolgármestere volt, illetve a független Plecskó Péter, aki Dömsödihez és Farkashoz hasonlóan szintén tagja a jelenlegi képviselő-testületnek.

Csatlakozzon az Index tematikus Facebook-oldalához, és moderált körülmények között beszélgethet róla.