Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hat embert kellett kimentenie a rendőröknek a Drávából

2018.07.18. 22:57 Módosítva: 2018-07-18 22:57:46

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint hat fürdőzőt, köztük öt gyereket és egy 36 éves nőt kellett kimentenie a rendőröknek a Drávából szerdán – írja az MTI.

Először egy horgász bejelentése nyomán mentek ki a folyóhoz, ahol egy nő és egy gyermek egy kőgáton rekedt. Később kiderült, hogy rajtuk kívül egy fiút is elsodort a víz, akinek sikerült megkapaszkodnia egy ágban, három fiatal pedig egy szigetről nem tud a partra jutni.

A rendőrök először az elsodródott fiút mentették ki a vízből, akit átadtak a mentőknek, majd a kőgáton rekedt 36 éves édesanyját és a vele lévő 5 éves kisfiát, végül pedig a szigeten ragadt 14 éves fiút, valamint a 13 és a 15 éves lányokat is kivitték a partra.

A rendőrök kiemelték, hogy a rendőrség, a tűzoltók és a mentők gyors közös akciójának köszönhetően senki nem sérült meg.